Palvelut

 

Strömsö tarjoaa runsaasti palveluita sekä vapaa-ajan viettoon että oman kiinteistön ylläpitoon. Olemme suunnitelleet Strömsön palvelutarjontaa sillä ajatuksella, että vapaa-ajan asunnon ei tarvitse olla työleiri ja kun lapsilla on tekemistä ja kavereita, niin aikuisetkin viihtyvät.

 

Aktiviteetit

Vapaa-ajan aktiviteetti tarjonnassa merkittävin investointimme on ollut 25 m pitkän ulkouima-allas alueen valmistuminen kesällä 2009. Allasalue käsittää uima-altaan lisäksi myös lasten altaan sekä noin 1500 m2 terassia altaan ympärillä. Uima-allas alue on luonnonhiekkaisen uimarantamme välittömässä yhteydessä, joten puitteet kauniiden kesäpäivien viettoon ovat täydelliset. Altaan vesi on lisäksi lämmitetty noin 27 asteiseksi, joten uintikausi Strömsössä on toukokuusta syyskuuhun, eli koko allasalueen aukioloajan. Allasalueen yhteyteen valmistuu tulevaisuudessa myös rantakahvila.Tulevaisuuden investointeja Strömsössä ovat myös kaksi tenniskenttää ja golf  range.  Myös ratsastus mahdollisuuksia tullaan kehittämään.

 

Strömsö tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja marjastukseen & sienestykseen. Saarella on luonnontilassa olevaa helposti käveltävää metsää noin 250 hehtaaria. Pääasiallinen marjasato on mustikkaa ja puolukkaa sekä sienisato kanttarellia, mustaa torvisientä ja suppilovahveroita. Leudon ilmaston vuoksi marja ja sienisadot ovat yleensä runsaat. Saarella kulkee metsässä myös paljon polkuja, joita pitkin on kiva ja helppo liikkua myös lasten kanssa.

 

Kalastus ja metsästysmahdollisuudet Strömsössä ovat vertaansa vailla. Strömsön omat, noin 1500 hehtaarin, kalavedet tarjoavat jokaiselle jotakin. Haukea kaislikosta, kuhaa kesäyönä, kampelaa hiekkapohjasta tai taimenta tyrskyistä. Kaikki Strömsön kiinteistön omistajat saavat alueen vesille kalastusoikeuden. Metsästäjät arvostavat Strömsössä loppusyksystä järjestettäviä kuusipeura jahteja, joihin metsästävät saarelaiset kutsutaan. Myös vesilinnustus saaren vesialueilla on upea ja saalisrikas kokemus.

 

Ravintolat ja Catering
Strömsön rantaravintola avataan asukkaiden käyttöön lähitulevaisuudessa. Noin 80 paikkainen Pavilijonki tulee tarjoamaan perinteistä tuoretta saaristolaisruokaa aamiaisesta illalliseen. Ravintolassa on jo nyt mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia, joita saarelaiset ovatkin hyödyntäneet esim. syntymäpäivien ja kesäjuhlien merkeissä.  Saarelle on myös saatavissa Catering palveluja, mikäli haluaa järjestää tilaisuuksia omalla huvilalla.

Siivous ja kuljetuspalvelut sekä kiinteistöhuolto
Strömsöläisille on tarjolla siivouspalveluja aina vuosisiivouksista viikoittaisiin ylläpitosiivouksiin. Palveluja on mahdollisus tilata vuosisopimus periaatteella tai kertaostoina. Kiinteistöhuolto palvelumme kattaa kaikki vapaa-ajan asunnon omistajan tarpeet. Hoidamme normaalien kiinteistöhuolto palvelujen lisäksi myös ruoppaukset, laituritoimitukset ja pienet maarakennustyöt.

 

Siivouspalveluja Strömsössä tarjoaa mm. Pifax Oy (pdf)