Raaseporissa, Tammisaaren saaristossa, sijaitseva Strömsö tarjoaa ainutlaatuisia merenrantatontteja sekä upeita Villoja.

 

Aitoa saaristoa ja vain tunti pääkaupunkiseudulta
Strömsö, noin 320 hehtaarin saari, sijaitsee Tammisaaren ja Inkoon rajalla ja on vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Strömsö tarjoaa loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon uimisen, auringonoton, veneilyn, kalastuksen, metsästyksen ja ulkoilun parissa - unohtamatta ainutlaatuista saaristoluontoa. Palvelut saaren asukkaille ja sosiaalinen verkosto tekevät Strömsöstä ainutlaatuisen lomaparatiisin -– saaristoidylliä parhaimmillaan. Kaikille Strömsön saaren asukkaille on tarjolla venepaikka Inkoon Barölandetissa sijaitsevasta yhteysvenesatamastamme. Saavut Strömsön saarelle pääkaupunkiseudulta noin tunnissa, ensin autolla yhteysvenesatamaan ja lyhyen venematkan jälkeen omaan laituriisi Strömsössä. Vaihtoehtoisesti koko matka taittuu veneellä reilussa tunnissa. Yhteysvenesatamastamme pääsee Strömsöhön myös sujuvasti taksiveneellä.

 

Ainutlaatuiset merenrantatontit 
Strömsön ainutlaatuiset merenrantatontit mahdollistavat yksilöllisen vapaa-ajan asunnon toteutuksen. Tontit ovat kooltaan noin hehtaarin ja rantaviivaa on reilusti, jopa yli 100 metriin. Valittavissa on mieltymysten mukaan avoimella merinäköalalla varustettuja kalliotontteja, suojaisia lahdenrantatontteja, länsirantaa ilta-auringolla ja etelärantaa lapsiystävällisellä hiekkarannalla. Jokaiseen tonttiin kuuluu myös oma vesialue. Ranta-asemakaavan mukainen 200 m2 rakennusoikeus mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun huvilalle, rantasaunalle ja talousrakennukselle. Huvilan rakennusoikeus on myös jaettavissa päätalon ja vierastalon kesken. Rantautuminen omaan laituriin on pääsääntöisesti mahdollista myös suurilla purjeveneillä. Saaren infrastruktuurin ansiosta voit rakentaa vapaa-ajan asunnon nykyaikaisin mukavuuksin. Vesi ja viemäri sekä sähkö on tuotu valmiiksi tontin takarajalle.

 

Strömsö Villat 
Strömsön keskusalueelle rakennetaan 40-50 vapaa-ajanasunnon toiminnallinen kokonaisuus. Ensimmäiset Strömsö Villat valmistuivat 2008 ja toinen vaihe tuli valmiiksi kesällä 2009. Villat toteutetaan avaimet käteen periaatteella ja ne tarjoavat huoletonta vapaa-ajan asumista. Villat ovat asunto-osakeyhtiömuotoisia. Villoista aukeaa panoraamamerinäkymät ja ne on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Saaren palvelut kehittyvät Strömsön keskustan puistomaiselle kartanoalueelle. Tänne rakennetaan vapaa-ajan aktiviteetteja palvelemaan saaren asukkaita: maa-uimala, uimaranta, lasten leikki- ja pelikenttiä, tenniskenttiä, ratsastus alue ja golf range. Voit myös nauttia ravintola- ja muista palveluista, joita kehitetään saaren asukkaille. Palvelut ovat myös Strömsö Klubin jäsenten käytössä. Strömsö on aktiivisen ihmisen vapaa-ajan viettopaikka.

 

Varaa aikaa ja tule tutustumaan!