STRÖMSÖ VILLAS

 

Strömsön saaren keskustan puistomaiselle kartanoalueelle rakennetaan seuraavien vuosien aikana noin 40 vapaa-ajan asuntoa, Strömsö Villas. Alueesta muodostuu country club tyyppinen kokonaisuus, joka tarjoaa tasokasta vapaa-ajan viettoa, aktiviteettejä ja palveluita. Strömsö Villas ovat arkkitehtien suunnittelemia ja varustukseltaan erittäin tasokkaita asuntoja. Arkkitehtisuunnittelussa on otettu huomioon merimaisema ja kartanoalueen puistoympäristö sekä rakentamisen yhteensovittaminen ympäröivään luontoon. Asunnot on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön. Vastaavaa vapaa-ajan asumista ei ole tarjolla muualla saaristossa!

 

Strömsö Villas on rakennettu asukkaalle, joka arvostaa laadukasta vapaa-ajan asumista ja Strömsön tarjoamia palveluita sekä omistamisen helppoutta. Strömsö Villas ostaminen on helppoa ja turvallista. Asunnot ovat asunto-osakeyhtiö muotoisia, joten kaupan kohteena ovat osakkeet, jotka oikeuttavat hallitsemaan yksittäistä asuntoa. Strömsö Villas myydään valmiina uusina asuntoina, joten keskeneräisen rakennusprojektin ja rakentamisen riskiä ei ole. Nautit valmiista ja toimivasta vapaa-ajan asunnosta heti kaupan jälkeen!

 

Ensimmäisessä vaiheessa kartanoalueelle rakennettiin kuusi Strömsö Marina Villas I asuntoa, joiden asukkaat ovat nauttineet jo kahdesta Strömsön kesästä. Kesällä 2009 valmistui seuraava alue, josta on tällä hetkellä yksi Villa myynnissä. Marina Villas alueen II vaihe valmistui 2012 ja siitä on myynnissä tällä hetkellä 3 huvilaa.

 

Ole hyvä ja tutustu tarkemmin Strömsö Villas vapaa-ajan asuntoihin sivun vasemmassa ylälaidassa olevista linkeistä.

 

Esitteet
Strömsö Beach Villas esite

Strömsö Marina Villas esite