Strömsö Klubi

 

Strömsö Klubi on yritys, joka tuottaa ja ylläpitää Strömsön saarella olevat vapaa-ajan aktiviteetit sekä ravintola ja majoituspalvelut. Strömsö klubin jäsenyys oikeuttaa käyttämään saaren palveluita sekä oleskelemaan Strömsön keskusalueella kuten uimarannalla ja allasalueella sekä kiinnittymään veneellä saaren marinaan. Strömsö klubin jäsenillä on myös etuoikeus Mövikenin yhteysvenesataman vuokrapaikkoihin.

Strömsö Klubi vastaa saaren uima-allas alueen toiminnasta sekä sen ylläpidosta. Klubi järjestää allas-alueella myös vuotuiset kesäjuhlat sekä tapauskohtaisesti muuta ohjelmaa, kuten lasten uimakouluja, vesijumppaa jne. Saaren tulevat tenniskentät sekä golf range ja ratsastus alueet kuuluvat myös Klubin tarjoamiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.  Strömsö Klubi vastaa myös saaren ravintola-, kahvila- ja majoituspalvelujen tuottamisesta. Ainoastaan Klubin jäsenillä ja heidän vieraillaan on oikeus käyttää ko. palveluita. Strömsö Klubilaiset saavat myös kalastus oikeuden saaren vesialueille sekä kutsut Strömsössä järjestettäviin jahteihin, mikäli ovat metsästyksestä kiinnostuneita.

Strömsö Klubin jäsenyys on perhekohtainen ja koostuu liittymismaksusta sekä vuosimaksusta. Perhejäsenyyden liittymismaksu kaudelle 2014 on 7500 euroa ja vuosimaksu 950 euroa. Hinnat tuleva nousemaan vuosittain kun lisää palveluja on saatavilla. Kun kaikki suunnitellut palvelut ovat saatavilla, tulee liittymismaksu olemaan 10.000 euroa ja vuosimaksu noin 1000 euroa. Strömsö Klubiin on saatavilla myös yritysjäsenyyksiä, jotka on hinnoiteltu yrityksen käyttötarpeen mukaan.

Strömsö Klubin jäsenyys on avoin saarelaisten lisäksi myös muille Strömsön ystäville. Oheisesta linkistä voit täyttää Strömsö Klubin jäsenhakemuksen ja lähettää sen hyväksyttäväksi.


Strömsö Klubi jäsenhakemus »